Šport EMS Mišični Stimulator bo Ustrezala Elektrode EMS Fitnes Stroji za krepitev Mišic, Fitnes Massager


Oznake: sohe, tangice, ems stimulacija mišic telo obleko, deset pralni velika, kaisa kda, tkanine, fitnes obleko, massage spa uniform, izdelava mišice obleko, moški mišični stimulator, mychway, deset pralni mini.

€593.32
 • Na zalogi
 • b1878


Prijazno Opomnik

A: predmet, ceno ali ladijskega stroškov ni vključno carinskih dajatev, davkov in dajatev.Te pristojbine so kupca odgovornost.

B: O davkov stopnja je odvisna od lokalne navade davkov politike.Lahko preverite pri vaši državi carinskih uradni spletni strani ali lokalni carinski urad zanima, koliko dodatnih davkov bo stalo.Hvala za vaše sodelovanje!

Opomba: Ta povezava ne vključuje Tablet !!Boste morali uporabiti vaš tablični računalnik ali mobilni telefon za nadzor obleko !!

Kako EMS dela

EMS enota ima serija žičnih povezav z dvema ali štirimi samolepilne elektrode pritrjena na koncu vsakega kanala.Enota zagotavlja nežen elektronski impulz, z naročniki in sproščujoče ritmično, kot je opisano preko enote.Ko so mišice pogodbe zaradi EMS stimulacijah, kemijske reakcije, ki potekajo v mišice, ki so podobne tistim, povezanih s prostovoljno krčenje, kot v "normalnih vadba".Te kemijske reakcije uporabljajo glikogena, maščob in drugih hranilnih snovi, shranjen v mišicah.Te vrste krčenje mišic bo omogočil posamezniku, da ton, podjetje, krepijo in boj proti flabbiness in izboljšanje obris.

Prednosti

1.Pod nadzorom app ali gumb

*Zagotoviti veljavna povezava. *Podporo za usposabljanje, brez telefona

*Usposabljanje kadarkoli in kjerkoli

2.Več elektrod stanja pokritosti

*20 elektrode

*Pokritost usposabljanje mišične skupine

*Tudi stimulacija

*Rezultati niso vidni na istem času

3.Mala polje velike energije

*Taksa za pol ure in traja 3-4 ure

*25-30 krat za eno polnjenje

4.Koži prijazen material podrobnosti

*Nič tlak design

*Nič nositi občutek

*Stabilna povezava

Funkcija

*Nadzira gumb: 3 načini

1.Autonmatic način: vključevanje characteristicsof vsako prednost, in ravnanja, laminirano izvajanje različnih načinih intermitt

2.Ntlycardio način: idealen za zmanjšanje telesne maščobe, povečuje pretok krvi, peroxidation in odpravljanju nakopičenih presnovkov.postopek je primeren tudi za zdravljenje ohlapne kože, ohlapno tkivo in oranžna olupke.

3.Obliko, način: moč način se uporablja za optimizacijo mišice, obliko in ravnotežje.to v veliki meri vlaki bothtpe i in tipa i mišičnih vlaken, ki izhajajo iz pomembnih izboljšav v mišice, obliko in bilance za doseganje asculpting učinek.

*Nadzira app: 6 načinov

1.Maščobe gorijo način:fat burn vzorec je zasnovan za tiste, ki želijo izgubiti težo, povečuje mišično razmerje in zmanjšanje telesa hrough mišic, oblikovanje in metabolne aktivacije.

2.Sprostite način: sprostite vzorec, ki jih organ za sprostitev, zmanjšanje stresa in promotethe prekrvavitev tkiv, ugodnega za izločanje presnovnih odpadkov.italso sproščanja endorfinov.dober občutek kemikalij.

3.Obliko, način: obliko, način s uporablja za optimizacijo mišice, obliko in ravnotežje.to v veliki meri vlaki tako type i in type ii mišičnih vlaken, ki izhajajo iz pomembnih izboljšav v mišice, obliko in ravnotežje v achieveasculpting učinek.

4.Kardio način: idealen za zmanjševanje telesne maščobe in povečuje pretok krvi peroxidation in odpravljanju nakopičenih presnovkov.postopki, tudi idealen za zdravljenje ohlapne kože, ohlapno tkivo in orang olupke.

5.Masaža način: na venske vrniti isaccelerated za agentle naraščajoči in padajoči impulz krivulje.spodbuja pretok krvi in pošlje energije na vseh delih telesa, skozi pretok krvi.to enhancesits funkcijo in naredi telo in um popolnoma sproščeno.

6.Samodejni način: vključevanje značilnosti posamezne prednosti in ravnanja, laminirano exercis različnih načinov občasno.

Prednosti

1.Za Krepitev Mišic

Elektrode so dani na telo, neposredno nad vsako večje mišične skupine, tako da so vsi impulzi, ki dosežejo svoj cilj.To je enostavno, varno in jih ne more iti narobe.

2.Izboljšati Držo

Z EMS lahko pomagajo izboljšati vašo držo, kot posebne izobraževalne programe, ki vsebujejo vaje za hrbet, nižje nazaj, abs in celo ramenih.

3.Doseganje Napeta Telesa

Celotno telo EMS trening za moč v kombinaciji s kardio sej vam lahko pomaga dobiti vaše mišice, napeta, gorijo maščobe in zmanjšanje celulita.Promet obolenja mišic in vezivnega tkiva se bo okrepilo, ki lahko privede do bolj čvrsta in bolj napeta koža, kot tudi.


 • Funkcija: Telo Hujšanje.stimulacija mišic
 • Barve: črna
 • Blagovna Znamka: Čarobno Belle
 • Garancija: 1 Leto
 • Uporaba: Telo
 • Material: Composite Material
 • Certificiranje: CE
 • Številka Modela: EM Obleko 4s
 • Operation System: EMS Fitnes stroji
 • Poreklo: CN(Izvora)


Napiši mnenje

Podobni izdelki